We are looking for a Nordic-speaking producer, therefore the application text is in Norwegian.

Det er ikke sikkert alle kjenner Qvisten, men alle kjenner en figur Qvisten har gjort levende. Store deler av det norske kulturlivet – fra Kongen til Fantorangen – har vært innom kjelleren i Frimannsgate og kommet ut etter dager, uker, måneder eller år. Qvisten er en institusjon, et begrep, et animasjons-studio med mye å vise til og store mål: Vi skal bli Nordens største animasjons- og underholdningsselskap.

Gjennom 25 år har vi animert noen av de aller mest kjente og kjære karakterene i Norge.

Vi har skapt en rekke figurer i kraft av oss selv, og hjulpet svært mange merkevarer med å bli synlige og engasjerende. Vår evne til å fortelle gode historier og gi budskapet et unikt ansikt er vår kjernekompetanse. Det gir våre kunder og partnere mulighetene til å skape sterke relasjoner og lojalitet hos publikum. I samarbeid med våre oppdragsgivere lager vi møteplasser mellom målgruppen og merkevaren, en liten verden kundene trives i; rett og slett fordi historien vi forteller har relevans og appell.

Og her kommer du inn;

For å utnytte dette kommersielle potensialet fult ut, er vi på jakt etter en erfaren, uredd og innovativ produsent som får ansvaret for videre utvikling og drift av Qvisten´s oppdragsfilmer og kommersielle prosjekter.

Det er en stor, viktig og spennende oppgave, og du må med hånden på hjerte kunne huke av disse boksene:

  • Du må ha inngående kjennskap til byråverdenen og trives godt i kunderommet.
  • Du må ha god, praktisk erfaring med filmbransjen og produksjon.
  • Du er nødt til å være flink med kundene dine.
  • Du må kunne motivere, engasjere og inspirere menneskene rundt deg.
  • Du tar ansvar for avdelingens ressurser og budsjettmål.
  • Du skal ha store ambisjoner, både på egne og Qvistens vegne.

Kan du det, vil vi svært gjerne ta en prat med deg. Du får lønn som fortjent, 50 kreative, dyktige og engasjerte kolleger fordelt på dramaproduksjon, konseptutvikling og kommersielle oppdrag. Du får mandat, og blir med på å bygge videre på vårt kommersielle miljø – fra høsten av flytter vi fra kjelleren og inn i store, flotte lokaler sentralt i Oslo for å få plass til ytterligere kreasjoner og produksjoner.

Du vil inngå i Qvisten´s ledergruppe, og rapportere til daglig leder.